Sandrine Bouleau

Parcours d’Artiste

Kunstenares Sandrine Bouleau vond thuishaven in Hoeilaart

20 juillet 2019 ·

« Het Nieuwsblad » a consacré un article à mon travail et à ma gallerie « SB » à Hoeilaart.

HOEILAART – In een etalage aan de Felix Sohiestraat op een steenworp van het Gemeenteplein staan sinds enige tijd bijzondere beeldhouwwerken. Ze zijn van de hand van Sandrine Bouleau die het voormalig café/restaurant kocht en er haar atelier/gallery in onderbracht. Tot eind september verhuizen enkele van haar sculpturen naar de Banque Degroof Petercam alwaar ze samen met schilderijen van Pierre Debatty voor mooi kunstweer gaan zorgen aan de Avenue Einstein in Waver. Meer dan tijd om deze kunstenares op te zoeken in haar Hoeilaartse stek waar ze intussen verzot op raakte.

Kunstenares Sandrine Bouleau vond thuishaven in Hoeilaart

‘Als iemand zich een van mijn werken aanschaft, koopt die als het ware een stukje van mijzelf’

11/07/2019 om 19:16 door Michel Van Mullem – Print – Corrigeer

FOTO: MICHEL VAN MULLEM

Lire l’article sur le site de « Het Nieuwsblad » …